Tag: Çokollata

çokollata me kikirik
Ëmbëlsira

Çokollata me kikirik

Çokollata me kikirik që të shkrihen në gojë. Befasoni fëmijët tuaj me këto çokollata të shijshme dhe super të shpejta në pak minuta. Përbërësit: 350gr kikirika pa kripë 350gr kikirika me kripë 320gr copa çokollate të zezë (chocolate chips) 200gr çokollatë e hidhët (70% ose […]

Ëmbëlsira

Çokollata me kokos

Përbërësit: 443ml çokollatë, tri qese kokos dhe qumësht Hopla. Përgatitja: Në një tas mesatar, përziejmë kokosin dhe qumështin Hopla duke krijuar një përbërje të trashë dhe ngjitëse.  Me duar, i japim masës formë drejtkëndëshi dhe ushtrojmë forcë në mënyrë që të ruajmë formën. Pasi formojmë tre-katër […]