Tag: vitaminë c

Këshilla

Shenjat e para se trupi ka mbetur pa vitaminë C

Vitamina C është jashtëzakonisht e rëndësishme për të mbajtur trupin shëndetshëm dhe që të funksionojë siç duhet. Ju duhet të merrni sasinë e duhur të saj çdo ditë, sepse, ndryshe nga vitaminat e tjera, vitamina C nuk qëndron në sistemin tuaj për shumë kohë. Mungesa […]

Këshilla

Ftoi i shëron këto sëmundje

Ftoi është frut i vendeve të ngrohta dhe përdoret për shumë arsye. Njerëzit e përdorin ftoin si frut organik ose si pluhur, ekstrakt apo çaj për problemet si gripi, ftohja, dhimbjet e barkut, inflamacioni gastrointestina e shumë gjëra të tjera. Nga ana tjetër, farat e […]