Fun

limon
Fun

Kështu mund të rritni limon në shtëpi

Një mënyrë shumë e lehtë për të rritur limon në shtëpi. Krejt çfarë duhet të bëni është të prisni një limon dhe t’ia nxirrni farat. Hiqni shtresën e jashtme të farave dhe mbështillni me një facoletë të lagur pak me ujë paraprakisht. Lini farat në […]