limon

Kështu mund të rritni limon në shtëpi

Një mënyrë shumë e lehtë për të rritur limon në shtëpi. Krejt çfarë duhet të bëni është të prisni një limon dhe t’ia nxirrni farat.

Hiqni shtresën e jashtme të farave dhe mbështillni me një facoletë të lagur pak me ujë paraprakisht. Lini farat në facoletë pa i prekur për 20 ditë, të mbështjella mirë në një qese plastike. Pas kësaj kohe, do të shihni se kanë nxjerrë “pipat” e parë, transmeton Pergatit.com.

Pastaj, prisni një shishe plastike 2l në mes, mbusheni me dhe eh mbillni farat dhe ujitni rreth dy herë në javë. Rezultatet janë mahnitëse.

Procedura përmes fotografive: