vezën

Vendos vezën në gotë me ujë dhe zbulo a është e freskët

A e keni ditur këtë hile? Kjo është mënyra më e lehtë dhe më e shpejtë për të zbuluar nëse veza është e freskët apo e vjetër.

Thjeshtë merreni një gotë, hidhni kripë dhe ujë dhe vendosni vezën. Nëse “noton” sipër, është e vjetër. Nëse fundoset poshtë, është e freskët.

Provojeni!