toptha

Ju duhen veç 3 përbërës për t’i bërë këta toptha me kokos

Nëse ju duhet një recetë që përgatitet shumë shpejtë, atëherë kjo është për ju. Për këta toptha me kokos, ju duhen veç tre përbërës.

Përbërësit:

  • 190g kokos,
  • 20 badema të pjekur,
  • 400ml qumësht i kondenzuar (hopla).

Përgatitja:

Përzieni kokosin me qumështin e kondenzuar.

Ndajeni përzierjen e kokosit në 20 porcione duke i shtrirë në dorë. Preferohet që duart t’i bëni pak me vaj për t’i shtrirë më lehtë dhe për t’ua bërë formën e topthave.

Vendoseni nga një badem në mes të përzierjes së kokosit dhe shtypeni bashkë duke e formuar një top të vockël.

Lërini topthat në frigorifer për 30 minuta para se t’i servoni. Ju bëfshin mirë!

Procedura përmes fotografive: