Mushkonjave

Receta me dy përbërës kundër mushkonjave

Gjatë verës, ne duhet të përballemi me insektet më të këqija dhe më të mërzitshme në botë: mushkonjat!

Për ta mbrojtur shtëpinë tuaj në një mënyrë natyrale dhe të thjeshtë, qe një recetë e lehtë që mund ta përgatisni në shtëpi.

Prisni limonin sikur në video dhe vendosni ca karafila në të. Kur themi karafila, fjala është për sythat e tyre. Këta dy përbërës lëshojnë një erë të pakëndshme për këto insekte të vogla dhe i mbajnë larg jush.

Për më shumë, shikojeni videon më poshtë: