Receta që zbardhë dhëmbët për 2 minuta

Merreni një copë pambuk dhe prekeni në përzierjen e sodës, më pas aplikojeni në dhëmbët tuaj.

Kur është fjala për zbardhjen e dhëmbëve, ne shpesh besojmë se duhet të shkojmë në ndonjë dyqan dhe të shpenzojmë shumë, duke blerë produkte që zbardhin dhëmbët.

Siç edhe bëhet e ditur, jo të gjithë mund të jenë efektiv. Provojeni këtë recetë të mahnitshme për zbardhjen e dhëmbëve në vetëm 2 minuta, për të cilën ju duhet vetëm: Lëng limoni dhe ¼ filxhan sodë buke.

Udhëzimet: Shtrydheni lëngun e limonit në sodën e bukës. Përzierja do të krijojë flluska pak. Lëreni që të ulet.

Merreni një copë pambuk dhe prekeni në përzierjen e sodës, më pas aplikojeni në dhëmbët tuaj. Lëreni që përzierja të qëndrojë në dhëmbët tuaj për një minutë.

Lani dhëmbët tuaj në mënyrën e zakonshme për të hequr acidin. Nëse e leni të qëndrojë për një kohë të pacaktuar, do të fillojë t’i dëmtojë dhëmbët.