Sipas shkencës, fëmijët tuaj do të kenë këtë ngjyrë të syve

Si do të duken fëmijët e mi? Kujt do t’i ngjajnë? Për shumicën e njerëzve, këto janë pyetje mjaft interesante. Për fat të mirë, ne jetojmë një kohë ku shkencëtarët kanë bërë aq shumë hulumtim në këtë temë, sa që mund të na bindin me përgjigjet e tyre, shumë kohë para se fëmijët të vijnë në jetë.

Kështu që, sipas shkencëtarëve, ekziston një kombinim i ngjyrave të syve të prindërve, që tregon se çfarë ngjyre të syve do të kenë fëmijët e tyre, transmeton pergatit.com.

Gjenet e forta dhe të dobëta

Shkenca moderne mund të parashikojë karakteristikat fizike që fëmijët tuaj do t’i trashëgojnë nga ju. I gjithë ky informacion është i koduar në gjenet tuaja, të cilat mund të jenë të “dobëta” ose “të forta”.

Gjenet e forta: Lëkurë të errët; sy me ngjyrë të errët; flokë kaçurrele dhe ngjyrë të errët; hundë të madhe; buzë të holla; mjekër të gjerë.

Gjenet e dobëta: Flokë ngjyrë të kuqe dhe të ndezur; flokë të drejta; sy të kaltër ose të hirtë; lëkurë të bardhë; majtak.

Në listën e paraqitur më poshtë do të mund të shihni përqindjet e mundësisë së asaj se çfarë ngjyre të syve do të kenë vajzat dhe djemtë tuaj të ardhshëm. Interesante!

Ngjyra e syve e fëmijëve tuaj të ardhshëm