Tag: anemi

Pije

Receta me dardhë dhe panxhar për anemi dhe diabet

Jeni anemik? Jeni diabetik? Apo vuani nga anemia, por ndërkohë jeni edhe diabetik – problem i dyfishtë? Po, vërtet, një problem i dyfishtë dhe i vështirë, por që kurën trajtuese e kanë të njëjtë. Bëhet fjalë për një recetë mjekuese me bazë panxharin dhe dardhat, […]