Tag: barku

koka
Këshilla

Pse na dhemb koka dhe barku njëkohësisht?

Shfaqja e të përzierave në stomak të kombinuara me dhembje koke mund të jetë shenjë e ftohjes dhe e gripit, por edhe pasojë e stresit dhe anksiozitetit. Kështu, pse na dhemb koka dhe barku njëkohësisht? Ekzistojnë disa shkaktarë të ndryshëm të njohur për shkak të […]