toptha

Toptha me kokos dhe biskota

Nëse keni kokos dhe biskota në shtëpi, mund t’i përgatitni shumë lehtë këta toptha të shijshëm.

Përbërësit e nevojshëm për toptha:

  • Biskota Jaffa
  • Biskota të bluara,
  • Krem pana,
  • Kokos.

Udhëzimet:

Copëtojmë biskotat Jaffa dhe i hedhim në një enë të thellë. Më pas, në një enë tjetër vendosim hoplën, e përziejmë me mikser derisa të trashet. Masën e hoplës e hedhim në biskotat e grimcuara Jaffa, i përziejmë duke ia shtuar biskotat e bluara deri sa të bëhet një masë homogjene. Më pas me masën bëjmë toptha të vegjël dhe i hedhim në kokos.

Për më shumë shikojeni videon e realizuar nga Pergatit: