Tortë e shpejtë dhe shumë e shijshme me keksa

Kjo është padyshim mënyra më e shpejtë dhe më e lehtë e përgatitjes së një torteje shumë të shijshme me keksa.

E gjitha çfarë ju duhet është keksa, qumësht dhe çokollatë – dhe më pas receta juaj do të jetë gati.

Këtë tortë mund ta përgatisni që tani, pasi që është shumë shumë e lehtë. Shikojeni videon e përgatitjes: