Month: September 2019

Drekë

Domate të verdha turshi

Domatet turshi janë pjesë e çmuar e kuzhinës tradicionale të Shqipërisë e Kosovës. Përgatitja e tyre kërkon kohë, zemër dhe përkushtim nga amvistat shqiptare. Ato […]